Han començat les obres de construcció d'un edifici a l'espai de l'antiga benzinera de la plaça Clarà d'Olot. L'obra constarà de nou habitatges i un aparcament soterrat que tindrà entrada pel carrer Mulleras i uns baixos dedicats a locals comercials. La construcció conservarà les arcades i els porxos per estar d'acord amb la resta de la plaça. Les obres tindran una durada aproximada de més de sis mesos.

Arran de les obres, a partir d'ahir, va quedar tallat al trànsit el carril de circulació entre la plaça Clarà i el carrer Mulleras. Mentre durin les obres, l'Ajuntament recomana com a itinerari alternatiu per arribar al carrer Mulleras, plaça Mercat i carrer Lorenzana que es faci servir la ronda Fluvià i l'encreuament amb el carrer Marià Vayreda. S'hi podrà arribar pel carrer Vilanova (des de la plaça Clarà) o bé pel carrer València i plaça d'Espanya (des del passeig de Barcelona).

Per tal de facilitar la circulació pel carrer Panyó, han invertit el tram superior. O sigui, l'entrada serà per la plaça Clarà i la sortida, pels carrers Concepció Vayreda i Bisbe Vilanova.

Amb la intenció de combinar les obres amb la mobilitat a peu, han posat un pas de vianants amb semàfor entre el carrer Panyó i la plaça Clarà.

A més, hi ha obres d'asfaltatge que fan més dens el trànsit pel centre d'Olot.