28 de agost de 2020
28.08.2020
Diari de Girona

Arriba l'anunciat canvi de temps amb pluges intenses al Ripollès

A Ripoll s'han produït inundacions de carrers i baixos · El cabal del Ter ha crescut notablement al seu pas per la capital

28.08.2020 | 20:41
Carrers inundats, a Ripoll

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) anunciava des de feia dies un canvi de temps per aquest divendres arreu del territori català. Finalment, la pertorbació meteorològica ha arribat aquesta tarda a les comarques gironines amb fortes pluges, ratxes de vent i una baixada de les temperatures.

A quarts de set de la tarda, una borrasca que s'aproximava des de l'oest de Catalunya ha descarregat pluges intenses a les comarques del pirineu i prepirineu gironí amb especial incidència al Ripollès.

A Sant Joan de les Abadesses s'han acumulat 39,4 mmm en 30 minuts, 18,7 mm dels quals en tan sols 10 minuts.A la capital ripollesa, s'han inundat carrers i baixos i els Bombers han rebut 21 avisos (fins les 21.00 hores).El riu Ter, al seu pas per Ripoll, ha registrat una crescuda del cabal de 10 metres cúbics per segon a més de 140 en pocs minuts.

Les precipitacions no afluixen

El front segueix escombrant el pirineu i prepirineu de Girona amb xàfecs intensos que, localment, poden anar acompanyats de pedra i de ratxes fortes de vent.

· Consulta la predicció meteorològica del teu municipi
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook