Els equips d'emergència van localitzar ahir al migdia un veí de Sant Julià de Llor i Bonmatí de 62 anys desaparegut . El van localitzar ahir al migdia, després de passar la nit al ras. Concretament a la zona del Llomar, a prop del pantà de Susqueda. El van trobar sa i estalvi, però el SEM el va evacuar fins a l'hospital Santa Caterina de Salt per fer-li una revisió.

L'avís de la desaparició el va donar la família el dimecres a la nit, pels volts d'un quart d'onze. Segons sembla, l'home hauria anat fins a Rupit (Osona). Una ruta que part va deixar d'entrada els efectius de recerca amb una zona molt gran per pentinar i que abraça diverses comarques (Selva, Garrotxa, Osona). Ja que podria haver anat per la zona de Susqueda, les Planes, entre d'altres. Per aquest motiu, des de bon matí un helicòpter dels Bombers i efectius terrestres, els GRAE, la unitat Canina van pentinar diverses zones. Per exemple, l'àrea de les Planes, al castell de Fornils, al nord-est del pantà de Susqueda, on un testimoni l'hauria vist ahir a darrera hora de dimecres a la tarda

A lloc també hi havia patrulles de Mossos d'Esquadra que, entre d'altres, van pentinar la zona del castell Fornils i el salt de Sallent. També van participar en la recerca la Policia Local, voluntaris i Agents Rurals. Finalment, cap a dos quarts d'una del migdia va ser localitzat sa i estalvi.