Alerta per l'estafa de la desinfecció del domicili amb ozó.

Els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals gironines alerten els ciutadans, sobretot d'edat avançada que vagi amb compte amb aquesta pràctica de falsos comercials.

De moment, l'estafa però no s'hauria donat a les comarques de Girona, però sí en altres zones de Catalunya.

L'estafa consisteix en el fet que uns comercials es dirigeixen a un domicili i ofereixen una desinfecció del domicili amb ozó, una pràctica que els venen que és ideal per combatre el coronavirus

La gent gran és el principal objectiu dels estafadors que aprofiten la crisi sanitària. A canvi de fer-los la neteja, se'ls promet un tractament de fisioteràpia gratuït.

La neteja però té un cost econòmic i seria quan es produeix l'engany, ja que no són comercials ni tampoc, és una neteja amb cap utilitat.

Avui la Policia Local de Begur ha alertat d'aquesta pràctica a través de les xarxes socials de l'ajuntament.

Però els Mossos d'Esquadra de la Regió de Girona també afegeixen que aquesta alerta s'ha fet estesa a tot Girona a través de la Unitat Regional de Proximitat i d'Atenció al Ciutadà.

Des dels cossos policials demanen que la gent gran que no obrin la porta a desconeguts i no caiguin en el parany. I que en cas de detectar-se qualsevol fet s'avisi al 112.