Un motorista ha mort aquest migdia en un accident de trànsit en una col·lisió amb un cotxe a Llagostera.

La víctima mortal és un home de 46 anys i de nacionalitat anglesa. Pel que fa al conductor del cotxe, ha resultat il·lès.

L'accident de trànsit mortal s'ha produït quan faltaven pocs minuts per les dues de la tarda a l'altura del quilòmetre 3 de la GI-681 en sentit Llagostera.

A causa del sinistre la GI-681, la carretera que uneix Llagostera amb Tossa de Mar, ha estat tallada.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses unitats del SEM, els Mossos d'Esquadra i els Bombers.

El xoc entre la moto i el cotxe s'ha produït per causes que es desconeixen i els Mossos d'Esquadra de Trànsit investiguen els fets.

Amb aquesta, ja són 17 les persones que han mort a conseqüència d'un sinistre viari de les comarques gironines.

El mes d'agost s'havia saldat com un mes sense víctimes mortals i aquesta per tant, és la primera que es produeix després de mes d'un mes sense defuncions a les vies de la demarcació.

El motorista és el quart d'aquest col·lectiu de dues rodes que ha perdut la vida en un sinistre viari a les comarques gironines aquest 2020.

Forma part dels anomenats col·lectius vulnerables on ja s'ha hagut de lamentar sis defuncions entre gener i setembre. Concretament, quatre motoristes, un ciclista i un vianant.

Per trobar l'últim accident de trànsit mortal a les comarques de Girona d'aquest 2020 cal anar fins al dia 29 de juliol a la vila de Blanes. En aquest cas, el sinistre viari va ser de caràcter urbà. El conductor d'una furgoneta va perdre la vida després de xocar contra un camió al vial que uneix Lloret amb Blanes.

Cal dir que el mes de juliol va ser especialment negre a Girona, ja que en sis dies -entre el 23 i el 29 de juliol- es van registrar quatre accidents de trànsit amb el resultat, de quatre defuncions.