Accident de trànsit a Olot amb dos joves ferits de gravetat. En el succés s'hi va veure implicat un sol turisme, de la marca Audi. El sinistre viari va tenir lloc quan passaven cinc minuts d'un quart de quatre de la matinada de dissabte, quan el cotxe va xocar contra un pal de telèfon al barri del Pla de Dalt. El conductor va perdre la direcció i el cotxe va quedar bolcat en un camp situat davant dels habitatges Garrotxa. Al lloc dels fets, s'hi van desplaçar dues patrulles de la Policia Municipal d'Olot, dues dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Els bombers van haver de treure el conductor i l'acompanyant de l'interior del vehicle, que tenia els airbags disparats. Ho van fer sobre la base de les indicacions dels sanitaris. Per la seva banda, els efectius del SEM van atendre el conductor, que va resultar ferit greu. Una ambulància el va traslladar a l'hospital Trueta. Pel que fa a l'acompanyant, va patir lesions de poca gravetat però també se'l va evacuar al mateix hospital. Ambdós presentaven contusions.

Motorista ferit a Port de la Selva

Ahir a la tarda, un motorista va resultar ferit de poca gravetat en un xoc amb un cotxe a Port de la Selva. L'accident de trànsit va produir-se a la GI-614 -que es va tallar una estona pels fets mentre treballaven els efectius d'emergència-. El motorista va ser evacuat al Trueta amb l'helicòpter del SEM.