L'agost passat el Departament de Territori i Sostenibilitat va convocar les subvencions destinades a fer actuacions de camins a la xarxa veïnal i rural. Segons ERC del Ripollès, l'actual equip de govern del Consell Comarcal del Ripollès (JxCat, PSC i MES) va repartir la subvenció de 206.297 euros en només cinc camins de forma unilateral. Exposen que la millora dels cinc camins només afecta quatre municipis i no dinou com s'havia fet sempre.

L'alcalde de Llanars, Amadeu Rosell, i l'Ajuntament de les Llosses s'han queixat del repartiment. Rosell ha recordat que els municipis petits són els que tenen menys recursos econòmics i més quilòmetres de camí. Ha reiterat «la necessitat de recuperar el consens comarcal i no prendre les decisions de forma unilateral i amb un cert sectarisme». També ha apuntat que, segons el seu criteri, cal ajudar la gent que viu al territori i al sector primari.

La consellera Marina Puigcorbé de les Llosses ha plantejat que té pendent reparar alguns camins amb una forta inversió, i ha afirmat que va demanar suport al Consell Comarcal per poder reparar camins i no ha obtingut cap resposta.

Ha explicat que aquest estiu les pluges van provocar desperfectes a camins municipals i una important esllavissada al camí que condueix cap a la part alta de la riera de Merlès, que va deixar masies incomunicades. L'Ajuntament es va veure obligat a fer un camí alternatiu provisional.