15 de setembre de 2020
15.09.2020
Diari de Girona

L'Ajuntament d'Olot programa espectacles de caire familiar als barris

És una acció escollida pels veïns de la zona oest de la ciutat dins dels Pressupostos Participatius

14.09.2020 | 23:22
L'Ajuntament d'Olot programa espectacles de caire familiar als barris

L'Ajuntament d'Olot i els barris de la ciutat han organitzat un cicle d'espectacles destinats a les famílies que durarà quatre setmanes. El cicle es desenvoluparà als Desemparats, Montolivet, el Pla de Dalt i Vivendes Garrotxa.

El projecte va ser escollit pels mateixos veïns dins de les propostes dels pressupostos participatius 2019. La programació inclou espectacles gratuïts per a tota la fa mília que es representaran en diferents places d'aquests barris.

La primera de les propostes serà aquest dissabte, dia 19 de setembre, a les 6 de la tarda a l'institut La Garrotxa, on es podrà veure l'espectacle Mrs. Brownie de la companyia Teatre Nu. A través de titelles, ens presenten la història d'una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida.

La setmana següent, el dissabte dia 26 de setembre a les 18 h, l'escenari es trasllada a la plaça de Montolivet per veure Full House, de la Cia. Electrico 28. Un espectacle de teatre físic i música en directe que explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse.

El diumenge 4 d'octubre a les 17 h, la companyia Campi qui Pugui representarà Manneken's Piss a la plaça Malagrida. Dirigit per l'artista olotí Toti Toronell, aquest espectacle sense paraules juga amb el llenguatge de les màscares i la comèdia de l'absurd. La instal·lació s'inspira en la font del Manneken Pis de Brussel·les.

L'última de les propostes serà el dissabte 10 d'octubre a Vivendes Garrotxa, on la companyia Baldufa mostrarà Bye bye, Confetti.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook