15 de setembre de 2020
15.09.2020
Diari de Girona

Ripoll fa el primer control antidroga amb l'ajuda d'un gos

Policia Local i Mossos d'Esquadra detecten un punt amb marihuana gràcies a la unitat canina

14.09.2020 | 23:22
El gos, al costat d'un vehicle de la Policia Local de Ripoll.

La Policia Local de Ripoll conjuntament amb els Mossos d'Esquadra va efectuar el primer control de seguretat ciutadana i salut pública amb el suport d'una unitat canina. L'operatiu policial es va centrar en la realització de controls a vehicles a diferents llocs del municipi amb el resultat de l'aixecament d'un acte per trobada de marihuana. L'operatiu va ser fet a la zona del centre sense incidències.

En els pròxims dies es repetiran més accions com aquesta, tant de nit com també de dia, ja que un altre dels objectius és dur a terme tasques de prevenció i detecció davant de centres educatius i de punts de venda, que no només operen a les nits.

El gos ensinistrat és propietat de l'empresa especialitzada APAK-9. El gos es desplaça a Ripoll acompanyat d'un guia amb qui manté una estreta relació i que és l'encarregat de custodiar-lo i donar-li ordres, sempre sobre la base de les indicacions dels cossos policials. La presència del gos forma part d'un projecte que a més de donar suport als controls ajudarà en les xerrades a les escoles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook