Les obres de reforma del centre cívic de Riudaura han de començar aquest any. Ho ha avançat l'alcalde de la localitat, Agustí Llop (ERC). Les primeres obres seran les d'adequació d'accessos d'emergència a la sala inferior. La previsió és que el 2022 l'adequació del centre estigui acabada o com a màxim sobre la base d'una pròrroga s'arribi al primer semestre del 2023.

Així el centre hauria d'estar plenament operatiu el segon semestre del 2023. O sigui, vint-i-quatre anys després de la inauguració el 1999. El centre cívic és una creació d'RCR arquitectes que ha necessitat una transformació per adequar-lo a les normes de seguretat actuals. Durant, els últims anys només ha servit la part de baix de l'edifici.

La reforma contempla millores a la teulada, aïllaments, ignifugació, part elèctrica i climatització. Per fer-ho, l'Ajuntament va obtenir una subvenció de 260.000 euros del PUOSC. La idea és fer-hi espais de coworquing per dinamitzar el poble.

En l'últim ple, Miquel Puig (Junts per Riudaura), va demanar una reunió per fer un pla d'inversió d'acord amb la subvenció del PUOSC destinada a la reforma del centre cívic. Va avisar que l'aprovació del pressupost serà aviat.