20 de setembre de 2020
20.09.2020
Diari de Girona

Llagostera suspèn definitivament la Festa Major d'aquest any

La majoria de les actuacions musicals i culturals que estava previst celebrar s'han ajornat fins l'any 2021

19.09.2020 | 23:55
Llagostera suspèn definitivament la Festa Major d'aquest any

Llagostera ha decidit suspendre definitivament la Festa Major d'aquest any, a causa de la stiuació de pandèmia i a la incertesa que aquesta comporta. La festa s'havia de dur a terme el proper mes d'octubre, quan també estava previst celebrar la Fira del Bolet. En un comunicat que es va emetre al juliol ja es va informar de la suspensió de la Fira del Bolet i dels actes de Festa Major més multitudinaris. Ara, l'Ajuntament suspèn definitivament la Festa Major.

En un nou comunicat, l'Ajuntament anunciava ahir que «davant dels moments d'incertesa que estem vivint i tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries s'ha decidit suspendre definitivament la Festa Major 2020; tot i així, es mantindran algunes activitats de petit format que es poden programar amb garanties i seguretat, tal com s'ha fet durant l'estiu».

L'Ajuntament de Llagostera destaca que continua apostant per la cultura «com a servei essencial en aquests moments tan difícils per als artistes, empreses i treballadors del sector». La majoria de les actuacions suspeses s'han ajornat a l'any 2021.

Les persones que van adquirir entrades de l'espectacle Bona Gent de Quim Masferrer, podran recuperar l'import portant l'entrada a Llibreria Sureda.

Pel que fa a la Fira del Bolet, únicament es mantindrà l'acte de lliurament de premis (Ou de Reig i Cistell de Plata de la Unió de Botiguers), i el Showcooking, que servirà de tret de sortida a la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet. L'Associació de Restaurants ha decidit no atorgar la Forquilla de Plata enguany.

Amb motiu de l'estat d'alarma, un dels dies de festa local es va modificar en la sessió del ple del passat mes d'abril: el dia 2 de juny es va traslladar al 13 d'octubre. Malgrat la suspensió de la Festa Major, aquest festiu es mantindrà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit