Una plataforma gastronòmica en línia i un projecte de capacitació digital són les noves accions del pla de reactivació econòmica i l'ocupació de la Garrotxa. El Pla està coordinat per l'Oficina de Reactivació Econòmica, que aquest mes d'octubre iniciarà l'atenció al públic des de la seu de DinàmiG.

La Plataforma gastronòmica de la Garrotxa en línia esta pensada perquè fomenti la promoció i compra del producte local de qualitat i la gastronomia.

Aquest projecte proposa incloure la restauració, els establiments i els productors agroalimentaris de la comarca. Es podrà tenir a l'abast de la mà i en un espai únic l'oferta de restaurants de la comarca i quines especialitats ofereixen, així com els productes agroalimentaris de proximitat, qui n'és el productor i on es poden comprar.

El Pla de reactivació també contempla un projecte de capacitació digital per tal de d'adequar els coneixements generals de la població i les activitats econòmiques als entorns digitals, afavorint la igualtat d'oportunitats. Una de les accions concretes que s'engegaran aquesta tardor és el Garrotxa Digital Talent.