22 de setembre de 2020
22.09.2020
Diari de Girona

Es dupliquen els grups aïllats a les escoles i instituts de la província

Ja són 35 els grups estables confinats per presència de casos de coronavirus a 25 centres educatius gironins

21.09.2020 | 23:13
Es dupliquen els grups aïllats a les escoles i instituts de la província

Es duplica el nombre de grups estables que s'han hagut de confinar de forma preventiva a escoles i instituts per tenir un cas positiu en coronavirus a les comarques gironines. Les últimes dades del Departament d'Educació, publicades ahir, indiquen que els grups bombolla aïllats ja s'enfilen a 35, 18 més que divendres passat. A la província de Girona hi ha 25 centres educatius afectats, onze més que en l'anterior balanç.

Tres escoles de Blanes s'afegeixen a la llista de centres amb grups confinats: l'escola Pinya de Rosa i la Napoleó Soliva, amb 2 grups cadascuna, i un grup a l'escola Mossèn Batlle. També s'hi sumen l'institut Carles Rahola -amb dos grups-, l'escola Dalmau i Carles i el centre privat FEDAC Sant Narcís de Girona, l'escola de Pau (Alt Empordà), dos grups a l'institut de la Bisbal d'Empordà, l'escola Castell de Farners de Santa Coloma de Farners (dos grups), la llar d'infants Mainada, de la mateixa localitat, i la llar d'infants Estel de Palamós.A banda de les dades d'Educació, també s'han reportat dos grups en aïllament a l'institut Salvador Espriu (Salt), un més a l'escola Vedruna i un altre a l'institut Abat Oliba, aquests dos centres de Ripoll.


284 grups aïllats a Catalunya

A Catalunya, els grups aïllats ascendeixen a 284, més del dobleque divendres passat (111). Aquests grups es troben a 218 centres educatius del territori -en l'actualització anterior de les dades, n'eren 87. Segons el departament, un 96% dels centres funcionen sense cap grup amb coronavirus.

Per tipologia de centres educatius, els que acumulen més grups bombolla confinats són les escoles d'infantil i primària, que sumen 104 grups, seguits pels instituts d'ESO, Batxillerat i Formació Professional (71), i els centres concertats (60). Hi ha 43 grups que pertanyen a llars d'infants municipals, 10 a centres privats, 6 instituts escola i també 6 llars d'infants privades. Dos grups es troben a centres d'educació especial i un en una escola d'ensenyaments artístics superiors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit