Renfe incrementarà l'oferta de trens d'Alta Velocitat que enllacen Figueres i Girona amb Barcelona a partir del 5 d'octubre, informa Renfe, que millorarà també la relació que connecta Figueres i Girona amb la Comunitat Valenciana.

A partir del dilluns 5 d'octubre, Renfe incrementarà l'oferta de places Avant a Catalunya entre Figueres i Girona fins a Barcelona amb un nou servei d'Alta Velocitat amb sortida des de Figueres a les 7.10 hores i la tornada a les 18.30 hores des de Barcelona (aquest tren començarà a circular el diumenge 4).

La recuperació d'aquests trens permetrà millorar el servei de primera hora des de Figueres i Girona cap a Barcelona, arribant a la Ciutat Comtal a prop de les 8 hores, i establir una nova freqüència a la tarda per a la tornada.

A més, el tren en sentit sud continuarà el seu recorregut fins a València, el que permetrà augmentar el nombre de places per enllaçar Catalunya amb la Comunitat Valenciana.

Amb la nova programació, els viatgers de Figueres i Girona disposaran de 8 serveis d'Alta Velocitat que connecten amb Barcelona.