El restaurant El Celler de Can Roca reobre avui després d'haver estat tancat durant deu dies per casos de covid-19 positiu entre els membres de l'equip. Segons ha explicat un dels tres germans al diari Ara, el sommelier Josep Roca, i ha confirmat l'ACN, el restaurant de Taialà tornarà a servir àpats en horari de dimarts a dissabte. A més, per poder atendre les reserves que es van haver de cancel·lar durant les gairebé dues setmanes de tancament, durant el dimarts al migdia -una franja que es destinava a formació- ara també es faran serveis.

Segons informa l' Ara, després de detectar els casos positius, els germans Roca van pagar 120 proves PCR a l'equip del restaurant, que equivalen a 14.000 euros, «davant de la impossibilitat que ho pogués fer el sector sanitari». En aquestes proves s'hi van detectar dos casos lleus d'infectats per coronavirus i set més d'asimptomàtics entre el personal.

Després d'un «protocol rigorós», els treballadors que han donat negatiu a la prova del coronavirus seran els que reprenen la feina avui, en canvi els altres encara seguiran uns quants dies confinats.