Tots els cossos policials i de protecció civil de Puigcerdà així com del de bombers participen en les tasques de recerca d'una veïna de la vila que es troba desapareguda des de diumenge. Es tracta d'una dona de 76 anys, de nom Pepita Llebot, que viu a la capital cerdana amb un familiar.

La desaparició es va denunciar diumenge a la tarda i des de llavors un ampli equip de Mossos d'Esquadra, Bombers, agents de la Guàrdia Civil i de Protecció Civil han activat un operatiu de recerca que inclou mitjans aeris, aquàtics i terrestres Pepita Llebot, que fa 1,55 metres d'alçada i té el cabell curt i ros, pateix un principi d'Alzheimer, per la qual cosa els responsables de la recerca creuen que es deuria despistar i desorientar. Els agents i personal implicat en la cerca ho fan especialment en els entorns de Puigcerdà pel costat de Rigolisa, l'estany i els camins i prats que colinden amb Ur i Llívia.

Aquest dimecres al matí els agents implicats en l'operatiu tenien previst iniciar la tercera jornada de l'operatiu, el qual inclou edificis abandonats o en construcció i altres racons on s'hagués pogut refugiar la desapareguda. Els cossos implicats en la recerca han difós per les xarxes socials una fotografia de Pepita Llebot i han fet una crida a la població a col·laborar.