La Guàrdia Civil

Els agents el van arrestar l'endemà dels fets -divendres passat- quan es disposava a fugir d'Espanya.

Se'l considera el presumpte homicida d'un jove de 21 anys també de nacionalitat britànica, a qui li va clavar una punyalada després de mantenir una discussió el dia abans en una urbanització de Rojales (Alacant).

El detingut és un home de 38 anys, de nacionalitat britànica que ha estat posat a disposició de Jutjat de Torrevieja (Alacant), que ha decretat el seu ingrés a la presó provisional sense fiança.

El succés es va produir a dos quarts de tres de la matinada de l'1 d'octubre, quan els veïns d'una urbanització de la localitat de Rojales van donar la veu d'alarma perquè un home demanava auxili mentre sagnava abundantment. Mentre intentaven telefonar per demanar una ambulància, l'home es va desmaiar, va perdre el coneixement i va caure desplomat a la vorera.

Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Guarda Civil i de la Policia Local que no van poder fer res per la seva vida. Immediatament, l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Guardamar va iniciar una investigació per esbrinar el que havia passat.

Segons han pogut constatar els agents, els dos implicats es trobaven reunits amb dues persones més a l'interior d'un habitatge de la localitat de Rojales (Alacant). Durant la trobada, es va produir una discussió entre ells, i un d'ells va clavar una punyalada al coll a la víctima, que li va produir una hemorràgia que li va provocar la mort.

Posteriorment, l'autor va fugir en un vehicle amb la intenció de sortir de país. No obstant això, la nit del 2 d'octubre, en un dispositiu de vigilància a Girona, la Guàrdia Civil va detenir el presumpte autor de l'homicidi.

Es tracta d'un home de 38 anys, de nacionalitat britànica que ha estat posat a disposició de Jutjat de Torrevieja (Alacant), que ha decretat el seu ingrés a la presó provisional sense fiança. La víctima era un jove de 21 anys, també de nacionalitat britànica.