08 de octubre de 2020
08.10.2020
Diari de Girona

Troben morta a França la veïna de Puigcerdà desapareguda el setembre

La policia francesa ha localitzat el cadàver i els Mossos han col·laborat en la identificació · No se'n tenia cap pista des del dia 27 de setembre

08.10.2020 | 11:41
La policia francesa ha trobat el cos sense vida de la dona -

La policia francesa ha localitzat el cos sense vida de la veïna de Puigcerdà de 76 anys desapareguda fa més de 10 dies.

Els agents van trobar el cadàver en un punt proper a la frontera aquesta setmana i ahir, van alertar els Mossos d'Esquadra de Puigcerdà.

Els quals han col·laborat en les tasques d'identificació del cadàver, que ha resultat ser Pepita Llebot, la veïna de Puigcerdà de76 anys que va desaparèixer el dia 27 de setembre. La dona hauria patit una mort natural.

Aquest matí els Mossos han confirmat la malaurada notícia a través de les xarxes socials:Des de llavors se l'havia buscada i amb molta intensitat els primers dies, fins i tot se la va buscar per terra, aigua i aire.

Pepita Llebot patia un principi d'Alzheimer, per la qual cosa els responsables de la recerca van apuntar en tot moment que es devia despistar i desorientar.

La cerca en la qual van participar Mossos d'Esquadra, Bombers, agents de la Guàrdia Civil i de Protecció Civil es va fer sobretot pels entorns de Puigcerdà pel costat de Rigolisa, l'estany i els camins i prats a tocar d'Ur i Llívia.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook