La dona que va resultar ferida aquest dimarts en un accident de trànsit a Sant Gregori es troba ingressada en estat crític a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta La dona va patir ferides de molta gravetat després de patir un sinistre viari molt aparatós amb el ciclomotor.

En el moment del succés, anava acompanyada de la seva filla, una menor que també va patir ferides de gravetat però que, segons fonts del centre sanitari, l'endemà dels fets ja va poder ser donada d'alta, mentre que la mare es troba en estat crític a l'UCI amb pronòstic reservat.

L'accident de trànsit es va produir a les tres de la tarda, a l'altura del quilòmetre 7 de la carretera GI-531 de Sant Gregori. El ciclomotor que conduïa la dona va patir una sortida de via i va tenir la mala sort d'acabar impactant contra un trenca-aigües. És a dir, va xocar contra un dels extrems de la canonada que hi ha sota l'asfalt de l'encreuament. Les dues ocupants en van sortir malparades i la moto també va quedar força destrossada pel fort impacte.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit estan investigant les causes d'aquest accident de trànsit. Un succés que va produir-se l'endemà que un conductor borratxo atropellés una àvia i el net a Figueres quan travessaven un pas de vianants. Ambdós també van ingressar a l'hospital Josep Trueta de Girona, però no es tem per la seva vida. Sí que presenten ferides que necessiten ser intervingudes quirúrgicament. El conductor va ser detingut en el moment dels fets.