Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació interna per la fotografia d'un ninot del Rei feta a l'interior de la comissaria de Trànsit de Girona.

Agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona han despenjat aquest matí la figura del radar de tram de la C-65 a Cassà de la Selva on els CDR havien fet una acció.

Des de Carreteres se'ls ha demanat retirar aquest ninot que formava part d'una acció de protesta contra la visita del rei Felip VI a Barcelona. On es podia veure no només la figura penjada pel coll sinó també la paraula "fora" i una corona amb una barra com a protesta.

Els mateixos CDR han penjat a Twitter l'acció i la reivindiquen:

Aquest element, segons confirmen els Mossos, posteriorment s'ha retirat i s'ha portat fins a la seu dels Mossos de Trànsit a Girona.

El què ha succeït després encara no ho tenen clar però el que és cert és que una fotografia feta a l'interior de l'aparcament de la comissaria de Trànsit ha començat a circular per grups i missatgeria de mòbil.

Aquesta foto s'hi pot veure la figura despenjada a Cassà i que simula el monarca amb la soga al coll. L'han col·locat alçat en una de les columnes del pàrquing de l'equipament policial.

La zona on ha aparegut és proper a la porta d'accés del personal i dels vehicles.

Arran de la difusió de la fotografia, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació interna per tal d'aclarir l'autor de l'acció i de la fotografia. Ja que no està permès mostrar les instal·lacions policials i tampoc, realitzar aquest tipus d'actes.

La localització de la persona que ha fet la fotografia hauria de ser qüestió de poc temps, ja que la comissaria compta amb càmeres de vigilància en tots els accessos i també en altres punts de l'equipament.

Quan s'hagi identificat, fonts del cos asseguren, que no es descarta l'obertura d'un expedient disciplinari.