L'estació d'esquí de la Molina, un 37% més que en el mateix període del 2019, segons informa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

FGC, que gestiona la instal·lació, detalla que, tot i que l'obertura es va produir quinze dies més tard del que és habitual, l'augment del turisme de proximitat, l'oferta d'activitats a l'aire lliure i les garanties sanitàries davant la pandèmia han servit per assolir aquestes xifres, més destacades del que és habitual.

La proposta de més èxit ha estat el telecabina Cadí-Moixeró, que aquest estiu arribava per primer cop al cim de Tossa d'Alp, a 2.537 metres d'altitud, i al seu refugi Niu de l'Àliga.

L'acollida d'aquest sistema de transport, que va estar ja operatiu a la temporada d'hivern, s'ha reflectit en les 30.091 persones que l'han utilitzat.

Augment de les bicicletes

D'altra banda, el parc de bicicletes ha crescut un 29% respecte a 2019 en nombre d'usuaris i 93% al d'afluència si se li sumen els visitants a peu. Els responsables de l'estació treballen ara per a l'obertura de la temporada d'hivern, que en principi està programada per a l'1 de novembre si les condicions meteorològiques ho permeten.