La policia francesa ha localitzat el cos sense vida de la veïna de Puigcerdà de 76 anys desapareguda fa més de 10 dies. Els agents van trobar el cadàver en un punt proper a la frontera aquesta setmana i aquest dimecres van alertar els Mossos d'Esquadra de Puigcerdà, els quals han col·laborat en les tasques d'identificació del cadàver, que ha resultat ser Pepita Llebot, la veïna de Puigcerdà de 76 anys que va desaparèixer el dia 27 de setembre. La dona hauria patit una mort natural.

Des de llavors se l'havia buscada i amb molta intensitat els primers dies, fins i tot es va muntar un gran dispositiu que va pentinar diverses zones per terra, aigua i aire.

Pepita Llebot patia un principi d'Alzheimer, per la qual cosa els responsables de la recerca van apuntar en tot moment que es devia despistar i desorientar. Finalment, aquesta setmana se la va localitzar sense vida en un punt de França, el qual no ha transcendit, però proper a la frontera.

La cerca, en la qual van participar Mossos d'Esquadra, Bombers, agents de la Guàrdia Civil i de Protecció Civil, es va fer sobretot pels entorns de Puigcerdà, pel costat de Rigolisa, l'estany i els camins i prats a tocar d'Ur i Llívia.

Finalment, ahir els Mossos d'Esquadra van comunicar oficialment i a través de les xarxes socials -on també s'havia difós la desaparició- la troballa del cadàver a França.