Els Bombers van suspendre ahir la recerca de l'home de 82 anys desaparegut des de dimecres a Olot. Els efectius del cos reprendran la recerca un cop apareguin nous indicis que puguin revelar on es troba l'avi.

Els treballs ahir es van centrar en una zona determinada on es creu que va desaparèixer Pere Busquets, que és veí del barri de l'Hostal del Sol de la capital de la Garrotxa. Busquets, que sortia a caminar cada dia i no se li coneixen problemes de salut, va ser vist per última vegada el dimarts dia 6 d'octubre per un veí del barri que el va veure entrar al bosc. Va ser el seu fill qui va denunciar-ne la desaparició el dimecres a la comissaria.

El dispositiu de recerca es va iniciar dimecres, dijous es va ampliar i va seguir divendres. De moment, hi han participat la unitat canina dels Mossos d'Esquadra, la policia municipal d'Olot, dotacions terrestres i l'helicòpter dels Bombers, els GRAE subaquàtics, grups de rescats de muntanya i voluntaris, entre altres cossos d'emergència i seguretat.