La recerca del veí del barri de l'Hostal del Sol d'Olot, Pere Busquests, va continuar durant tot el dia d'ahir i al vespre es va suspendre. Busquets va ser vist per última vegada el dimarts, dia 6 d'octubre, però la família no en sabia res des de diumenge. Busquets sortia a caminar cada dia i no se li coneixen problemes de salut.

A primera hora d'ahir van continuar amb un dispositiu format per 45 dotacions amb 11 vehicles, grups especials, grups de rescat de muntanya, unitats subaquàtiques i mitjans aeris.

A la tarda, la cerca va arribar a Sant Joan les Fonts. Grups de bombers van pentinar el Fluvià i la riera de Riudaura. Unitats subàquatiques van mirar el fons de les gorgues. L'ampliació del radi va estar fonamentat amb el fet que un veí de la localitat el dimecres, dia 7 d'octubre, va veure un home de les característiques de Pere Busquets.

De tota manera, els bombers van incidir en la zona més propera al barri de l'Hostal del Sol. Els seus familiars han difós fotografies i han demanat que si algú veu Pere Busquets es posi en contacte al més aviat possible al telèfon d'emergències 112.