Un home va ser apunyalat ahir poc després de dos quarts de dues del migdia al costat de la carretera de les Tries prop de la confluència amb el carrer Mestre Vives. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, l'home va ser agredit al braç amb una arma blanca. Els Serveis d'Emergències Mèdiques van atendre el ferit, i un cop fetes les primeres cures el van carregar a una llitera i el van traslladar a l'hospital d'Olot i la Garrotxa. La policia treballa en el desenllaç de l'incident, però de moment no consta cap detingut.

Olotí arrestat a Vic per cinc focs

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van informar de la detenció d'un home de 39 anys acusat de provocar en una mateixa matinada 5 incendis en mobiliari urbà, entitats bancàries i a les portes de fusta d'una església dels segles XVII i XVIII a Vic (Osona).

Segons va informar ahir la policia, el detingut, veí d'Olot i d'origen nord-americà, ha estat arrestat acusat d'un delicte de danys i un altre contra el patrimoni històric pels incendis que suposadament va provocar la matinada del passat 7 d'octubre. Al voltant de les dues de la matinada, els Mossos van ser alertats que hi havia un home incendiant papereres, entrades a entitats bancàries, el para-sol d'un bar i les portes de fusta d'accés a l'església del Carme de Vic, dels segles XVII i XVIII.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir localitzar el sospitós, que en detectar la presència policial va intentar fugir, tot i que va poder ser interceptat i detingut.

En total, l'home, que no tenia antecedents, havia buidat diverses papereres dels carrers Gurb i Jacint Verdaguer i havia calat foc a un contenidor, a dues entitats bancàries, al para-sol d'un bar i a les portes de l'església del Carme.