13 de octubre de 2020
13.10.2020
Diari de Girona

Dipsalut ofereix tallers de suport per afrontar els efectes emocionals provocats pel coronavirus

Des d'aquest mes d'octubre i fins a finals de desembre es faran sessions grupals per a pares i altres persones cuidadores

13.10.2020 | 12:51
Dipsalut ofereix suport emocional a les famílies.

L'organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) organitza des d'aquest mes d'octubre i fins a finals de desembre tallers de suport a les famílies per afrontar els efectes emocionals de la crisi de la covid-19. Les sessions grupals, dirigides a pares i altres persones cuidadores, estan conduïdes per professionals experts en habilitats parentals i d'acompanyament de famílies. S'hi proporcionen eines i recursos per educar emocionalment els infants i gestionar les pròpies emocions i les dels més petits. Els tallers es fan en línia i de manera gratuïta en diferents franges horàries –matí, migdia, tarda o vespre-.

Dipsalut també vetllarà perquè totes les famílies que ho vulguin puguin accedir a la plataforma telemàtica que es fa servir.

La iniciativa s'emmarca en el programa d'educació per a la salut 'Sigues tu', promogut per Dipsalut, que es desenvolupa en escoles, instituts i altres centres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook