21 de octubre de 2020
21.10.2020
Diari de Girona

Voluntaris de «La Caixa» acompanyen a gent gran de Girona

A través d'una trucada, els voluntaris donen suport a gent gran que es pot sentir sola

21.10.2020 | 17:20
Voluntaris de «La Caixa» acompanyen a gent gran de Girona

Una trentena de voluntaris de «La Caixa» a Girona acompanyen, a través d'una trucada, a la gent gran del seu entorn, des d'un veí a un familiar. L'objectiu d'aquesta acció és aconseguir que la gent gran no se senti sola.

Conscients que cada cop hi ha més gent gran que viu sola, els voluntaris de la Caixa dediquen uns minuts a compartir els seus interessos i el seu dia a dia amb ells. L'acció s'emmarca dins de la Setmana Social Digital de CaixaBank.

Per cada participació, l'entitat realitza un donatiu a la Fundació Oncolliga de Girona, que treballa per millorar la qualitat de vida dels pacients de càncer.

La Setmana Social Digital de CaixaBank, que té lloc entre el 17 i el 25 d'octubre, busca involucrar a treballadors i clients del Grup CaixaBank i Fundació Bancària «la Caixa» en l'atenció als col·lectius més vulnerables, en col·laboració amb múltiples entitats socials de tota Espanya.

A Catalunya, prop de 3.000 treballadors i clients participen en la Setmana Social Digital de Caixabank. Enguany, es podrà participar en prop de 200 activitats de voluntariat, i es combinarà el voluntariat digital amb activitats presencials, imprescindibles en determinats projectes socials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit