Les dades per coronaviurs a Girona empitjoren cada dia. Segon les dades ofertes pel Departament de Salut, la regió sanitària ha registrat 1.036 positius de covid19 confirmats per PCR/TA en un dia. La xifra més alta durant tota la pandèmia. També l'ingrés hospitalari de 6 persones, dues de les quals a unitats de cures intensives.

La demarcació ha vist com el nombre de casos i el risc de rebrot s'està disparant en els últims dies tot i les mesures de restricció imposades ja fa tres setmanes. Una situació preocupant, ja que s'està arribant a xifres de propagació i de taxes de positivitat superiors a les recomanades per la OMS, el que fa probable que es prenguin noves mesures per tal de contenir el virus.

Pel que fa al volum de positius per municipis, segons les dades del Departament de Salut, aquestes són les xifres des del 16 de juny fins al 22 d'octubre.

Si ens fixem en la taxa d'incidència, els casos cada 100.000 habitants, els municipis que més estan patint aquesta segona onada són Vilademuls, (5766,87 casos/100.000) pel brot que va patir la residència de la localitat, Sant Martí de Llémena (4739,34), Salt (4036,73) i Puigcerdà.