Els lladres van aconseguir entrar a l'edifici de serveis del camp de futbol d'Hostalets d'en Bas. Es tracta d'un camp de futbol municipal que és usat pel Club de Futbol la Vall d'en Bas.

Els membres de la Brigada de la Vall d'en Bas van descobrir el robatori ahir al matí. Van poder rebentar la porta del contenidor que conté el material esportiu. Dins del contenidor hi havia les claus de l'edifici que fa la funció de bar i altres serveis.

Un cop a l'edifici, els lladres van arrencar els tubs de coure de les conduccions d'aigua, van trencar ampolles del bar i es van endur material valorat, segons ha informat Olot Televisió, en uns 800 euros. El valor de les destrosses està per determinar.

Incertesa

Entre el material robat hi ha una netejadora d'alta pressió, el microones, una planxa de cuina, la cafetera, menjar i begudes. A més, han provocat un gran desordre a les instal·lacions. El club ha lamentat l'incident perquè els arriba en un moment d'incertesa provocat per la suspensió de l'activitat esportiva.

En les últimes setmanes, hi ha hagut diversos robatoris a la Vall d'en Bas. Un dels últims va ser l'entrada a una casa del barri de Verntallat, a prop del terme de les Preses. Els lladres van accedir a la casa des d'un descampat lateral quan els habitants estaven fora. Ho van regirar tot i van aconseguir endur-se diners i joies. Quan els veïns van arribar, van ser a temps de veure com els lladres saltaven per la terrassa. En la mateixa data, van tenir lloc diferents intents de robatori al poble de Sant Esteve d'en Bas. Unes setmanes abans també va tenir lloc un robatori en un habitatge dels Hostalets.

Ara, per evitar robatoris, els bancs financen sistemes de seguretat sobre la base d'un pagament mensual.

També ofereixen una polsera que avisa els serveis d'emergències en cas d'un accident.