El municipi de Cornellà del Terri no incrementarà els impostos i taxes, i a més ha decidit eliminar la taxa d'ocupació de via pública per a bars i restaurants. Aquestes i altres mesures adoptades recentment tenen com a objectiu principal col·laborar a fer front a la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus.

L'Ajuntament de Cornellà del Terri va aprovar en el ple ordinari del mes d'octubre mantenir congelats els impostos i les taxes municipals que més afecten els ciutadans de cara al proper exercici, com per exemple l'Impost de Béns Immobles o la taxa d'escombraries, que no es veuran incrementats en absolut.

El consistori també va aprovar l'eliminació del cent per cent de la taxa d'ocupació de la via pública per a bars i restaurants amb l'objectiu de contribuir a la protecció d'aquesta activitat al poble. Pel que fa a l'impost de vehicles de tracció mecànica, s'aplicarà una bonificació del 50% als vehicles de més de 25 anys i en el cas dels elèctrics, gaudiran d'una reducció del 25%.

Pel que respecta a l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres, aquest experimentarà un increment que passarà del 2,75% al 3,00%.

L'alcalde de Cornellà del Terri, Salvador Coll, va assegurar que «aquesta és la millor fórmula per fer front al moment econòmic derivat de la pandèmia, d'aquesta manera volem contribuir al progrés sostenible de Cornella del Terri, mantenint uns serveis de qualitat».