El subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramon, considera que la proposta de pressupostos de l'Estat per a les comarques gironines «contrasta amb les polítiques de retallades i de restriccions de les administracions anteriors, en mans del PP». En aquest sentit, Bramon recorda que els pressupostos augmenten les inversions destinades a la província -que passen de 110 a 172 milions d'euros- i considera que la proposta «evita la catàstrofe econòmica i assegura les ajudes als treballadors i a les empreses». En aquest sentit, subratlla que els pressupostos per al 2021 tindran un marcat accent social, i recorda que s'utilitzaran per apuntalar projectes estructurals com l'augment del salari mínim o l'ingrés mínim vital». «Al cap i la fi, els pressupostos reforcen l'estat del benestar a través de l'increment de les pensions, els recursos en Sanitat, educació, habitatge o dependència, alhora que equiparen la pressió fiscal per a qui més té», assenyala, i afegeix: «Modernitza l'economia, augmenta la inversió en investigació i es pren molt seriosament la sostenibilitat com a mecanisme per garantir un progrés que repercuteix en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes de Girona».

Els pressupostos de l'Estat destinen 172 milions d'euros a les comarques gironines. Entre les inversions més destacades hi ha els onze milions que es destinaran a l'enllaç de l'A-2 a Vidreres i 8,3 milions d'euros per a continuar amb la millora del tram entre Tordera i Maçanet de la Selva, que ja es troba en obres.

En l'àmbit social, el subdelegat recorda que els pressupostos recullen un ampli ventall de mesures socials, com per exemple un increment del 0,9% de les pensions contributives, que arribarà a 1.700.000 catalans, entre els quals 145.000 gironins. D'altra banda, l'increment de les pensions no contributives arribarà a 58.000 persones més, de les quals 4.000 viuen a la província de Girona.