La pista forestal que uneix el nucli d'Espinavell al terme de Molló i Setcases està oberta des de fa uns dies. La pista estava tancada, en part, des dels forts aiguats del 14 al 15 d'octubre de 2018, coneguts amb el nom de temporal Leslie. Els aiguats van provocar una forta esllavissada al Torrent de Carboners.

El Departament d'Agricultura ha acabat les obres de reconstrucció del pont. El pont estava ensorrat des del temporal Leslie. Tot i que fins a l'inici de les obres del pont va haver-hi un pas alternatiu construït per l'Ajuntament de Setcases.

La inversió ha estat de 225.000 euros i la construcció ha anat a càrrec de l'empresa pública Forestal Catalana, SA. Han fet una obra nova amb més capacitat de desguàs que l'anterior. Ara, la cota del camí està més elevada per tal d'evitar que l'aigua circuli per la caixa, com va passar durant el temporal Leslie. A més han millorat els drenatges i han restaurat i estabilitzat els talussos del camí.

Per la seva part l'Ajuntament de Molló va construir dues esculleres, va netejar embornals, i va compactar el paviment. Molló va invertir uns dotze mil euros en la millora del camí.

Ara, encara resten per finalitzar alguns detalls de l'obra, però ja s'hi pot circular.

La ruta entre Espinavell i Setcases és molt utilitzada pel gran interès paisatgístic que té i també perquè forma un eix, a partir del qual surten camins que van al Costabona, la Coma del Tec, Roca Colom i el Canigó.

És molt utilitzada per senderistes, ciclistes i tot terrenys. En aquest temps és travessada per molts de boletaires. A l'hivern i la primavera, si neva, la tanquen al pas de vehicles.