Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per un Mossos d'Esquadrarobatori

El detingut va perdre la seva documentació durant la fugida i l'endemà va presentar-se a la comissaria de Girona per denunciar la seva pèrdua i va acabar arrestat.

L'arrestat és un home de 26 anys, de nacionalitat gambiana i veí de Girona. Se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació.

Els fets es remunten al passat dissabte, al voltant dos quarts de dues de la matinada, quan es va produir un robatori amb intimidació a l'interior d'un domicili del carrer Parets de Celrà.

Un home va trucar al timbre del domicili i, un cop el van obrir, va intimidar a la víctima amb un ganivet i li va sostreure 200 euros en efectiu. Tot seguit, va fugir ràpidament del domicili.

Poc després, la víctima va sortir al carrer per localitzar l'autor i va aconseguir trobar-lo a prop del seu domicili. En veure's descobert, va marxar corrents i durant la fugida va perdre una bossa de mà amb la seva documentació.

El lladre se'n va a comissaria

Arran d'aquest fet es va obrir una investigació per localitzar el presumpte autor del robatori. L'endemà, 25 d'octubre, el lladre es va presentar a dependències policials per denunciar la pèrdua de la seva documentació.

En comprovar la seva identitat els Mossos el van detenir com a presumpte autor del robatori amb intimidació interior de domicili.

El detingut, que té antecedents, va passar dilluns a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.