Els Bombers van extingir ahir al migdia un incendi a la planta superior del magatzem industrial de Girona Fruits, a Bordils. El foc va provocar l'esfondrament de la coberta de la nau, però cap persona va resultar ferida. Les tasques d'exitinció van requerir la mobilització de fins a 22 dotacions dels Bombers. Fonts d'aquest cos van explicar que el foc va causar la caiguda de la teulada del magatzem, de planta baixa i dos pisos en alçada. Va ser la tercera planta la que va cremar i on va ser declarat l'incendi per causes que s'investiguen.

Els Bombers van rebre l'avís cap a les dues de la tarda, quan no hi havia ningú treballant, i inicialment s'hi van desplaçar tretze vehicles. Més tard hi van acudir nou dotacions més, que van poder dominar el foc i protegir les cambres frigorífiques i els dipòsits amb productes químics propers a la zona cremada. També van treballar per evitar que el foc es propagués a les naus veïnes. Abans de les cinc de la tarda, les deu dotacions dels Bombers que quedaven van donar el foc de la coberta per extingit.

Els efectius van entrar dins la nau per revisar-la i retirar material del seu interior per comprovar que tot estigués ben apagat. Cap a les sis, la majoria de dotacions dels Bombers ja es retiraven del magatzem afectat. Tan sols una s'hi va quedar per acabar de comprovar una de les parets «per descartar que el foc s'hagi pogut propagar per allà i quedi cap punt calent», segons informaven en el seu compte de Twitter.

A causa de l'incendi, el Servei Català de Trànsit va haver de tallar el trànsit de la carretera de Palamós (C-66) al seu pas per Bordils, a l'altura de l'incident, en els dos sentits de la marxa durant unes hores de la tarda d'ahir.