01 de novembre de 2020
01.11.2020
Diari de Girona

Fort descens de la mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona

Van sortir de la ciutat 12.837 vehicles la nit del divendres, un 66,55% menys comparat amb un altre cap de setmana No van detectar-se infraccions durant els controls d'ahir al matí

31.10.2020 | 23:46
Un carrer comercial de Platja d'Aro sense vianants ahir a la tarda.

Dissabte amb trànsit sota mínims a la xarxa viària i amb controls de mobilitat sense incidències a l'àrea metropolitana de Barcelona. El confinament perimetral, que impedeix la circulació fora del propi terme municipal de les 6 del matí del divendres i fins a les 6 del matí del dilluns, ha fet que la mobilitat a Barcelona hagi disminuït considerablement.

Un total de 12.837 vehicles van sortir de l'àrea metropolitana entre les deu de la nit de divendres i les sis del matí de dissabte, fet que suposa una reducció del 66,55% si es compara amb els dies 2 i 3 d'octubre (divendres i dissabte) en la mateixa franja horària i d'un 75,62% respecte al dia equivalent de 2019. Pel que fa a les entrades de vehicles en aquesta franja horària a l'àrea metropolitana de Barcelona, la mobilitat va disminuir un 57,76% en comparació amb els dies 2 i 3 d'octubre, i d'un 65,51 amb la jornada equivalent de l'any passat.

Pel que fa als controls de mobilitat, no es van detectar incidències. «Estem sobretot controlant que la gent no marxi de cap de setmana a les segones residències», va afirmar el caporal de la Guàrdia Urbana de Barcelona encarregat del control de la sortida 24 a la Ronda Litoral.

Al llarg del matí, els agents van vigilar els vehicles que circulaven en direcció Besòs i, de forma selectiva, els van fer aturar per comprovar-ne la documentació i verificar que no sortissin fora del municipi sense motiu justificat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook