Un ciclista ha hagut de ser rescatat avui al matí a la zona de la Clarella al terme municipal de Campdevànol. El ciclista passava per un sender amb uns companys quan ha topat contra un ferro i s’ha precipitat per un marge. L’home ha resultat ferit a l’esquena i a un braç-

Els companys del ferit han donat l’avís d’alarma al voltant de les 10.30 del matí, però al lloc dels fets no s’hi podia arribar amb ambulància ni amb vehicle de bombers. Han arribat al lloc dels fets dues dotacions de bombers amb tot terreny i una dotació de la policia municipal de Ripoll.

Els serveis d’emergències han vist que no el podien traslladar amb els seus vehicles i han demanat un helicòpter. L’aparell ha localitzat el ferit i els seus acompanyants en una clariana enmig del pins. Els bombers i els agents de policia han posat el ferit en una llitera i l’han hissat a l’helicòpter. L’aparell ha portat el ferit a l’heliport de Campdevànol des des d’on una ambulància d’emergències mèdiques l’ha traslladat a l’Hospital de Campdevànol.