L'Ajuntament d'Olott per millorar-ne l'accessibilitat, el mobiliari, les sortides d'aigua i instal·lar nous equipaments esportius i educatius.

La proposta, que forma part dels projectes «Revivim les places petites!» i «Fem grans places i parcs», van ser escollida pels veïns en els Pressupostos Participatius de l'any passat.

En concret, s'actuarà a la plaça del Farcell, el parc de les Planotes, la plaça Pla de Dalt, la plaça Mas Baix, la plaça Montolivet, la plaça Gil Vidal i Forga i els jardins del barri de la Caixa.

Els treballs permetran millorar aquests espais amb la instal·lació de nous equipaments esportius, la inclusió de jocs cooperatius, nou mobiliari urbà com bancs i papereres i la revitalització de les zones amb nous enjardinaments i plantacions arbustives. La Brigada Municipal i SIGMA assumiran part dels treballs, que tenen un pressupost de 49.610 euros.

Les obres de remodelació de les set places formen part de la segona edició dels pressupostos participatius d'Olot. Bona part de les propostes han patit un alentiment per causa de la pandèmia de la covid.

El procés de pressupostos participatius d'aquest any havia de començar a finals del mes de març però va ser posposat amb motiu de la pandèmia. Ara, l'Ajuntament intentarà tornar a tirar-los endavant amb un sistema de participació més telemàtic.