Ensurt dimarts a la nit al peatge de l'autopista AP-7 de Girona Oest a Sant Gregori. Un vehicle es va incendiar -de la marca Mercedes Benz, tipus tot terreny- quan es trobava a les casetes del peatge. Els ocupants del vehicle sortosament van poder sortir pel seu propi peu i van alertar els Bombers.

Els efectius d'extinció d'incendis van rebre l'alerta quan passaven dos minuts d'un quart de deu de la nit i s'hi van desplaçar amb dues dotacions.

En arribar a lloc, els Bombers van trobar que el vehicle estava en flames per la part davantera però que ja eren menys intenses perquè els treballadors de l'autopista havien apagat bona part del foc amb un extintor i, per tant, ja havien fet un primer atac a l'incendi. Després els Bombers van acabar d'apagar l'incendi, que no va afectar tot el vehicle. De fet, al cap de 10 minuts de l'avís, ja van donar el foc per extingit.

Alguns ciutadans van trobar-se amb els fets en aquest peatge de Girona Oest i van immortalitzar la imatge del vehicle amb flames a les xarxes socials.