La Guàrdia Urbana de Figueres que el cos havia preparat per evitar la mobilitat, amb motiu del confinament. Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la nit quan els agents van demanar identificar-se a dos joves de 20 i 24 anys. Després d'accedir a les dades, els policies van veure que tots dos tenien una ordre de crida i cerca per part de les autoritats judicials i, per això, els van acabar arrestant.

A un d'ells el van detenir a la zona propera a la plaça de l'Estació, mentre que a l'altre jove el van interceptar al costat del convent dels Caputxins. Tots dos van passar a disposició de la justícia. No ha transcendit si les ordres de crida i cerca estan relacionades.

Un lladre de rellotges

El mateix cos policial va detenir també dissabte una altra persona a la capital de l'Alt Empordà. Es tracta d'un home de 27 anys que intentava vendre set rellotges, que havia robat prèviament d'una botiga del centre de la ciutat.

Els fets van passar aquest dissabte a la tarda quan els agents van enxampar l'home intentant fer negoci pels voltants de la plaça de l'Estació. Els policies van fer les gestions corresponents per intentar saber d'on havien sortit els rellotges i va resultar que era d'un establiment cèntric de Figueres. Davant dels fets la Guàrdia Urbana va arrestar el jove que haurà de respondre davant del jutge. La policia va retornar els rellotges a la botiga.