09 de novembre de 2020
09.11.2020
Diari de Girona

El bon temps omple els espais naturals gironins

Les restriccions fan caure la mobilitat durant el cap de setmana, però el bon temps de diumenge omple l'entorn natural de les principals ciutats

08.11.2020 | 23:04
Passeig de l'Estany de Banyoles

Veïns dels principals municipis gironins van aprofitar el bon temps del diumenge per sortir en massa als espais naturals que tenen més a prop, i sempre tenint en compte que les actuals restriccions per prevenir l'expansió de la covid no permeten sortir del municipi durant el cap de setmana, tot i que si es fa esport es pot arribar al municipi veí.

La Devesa, la vall de Sant Daniel i les Hortes de Santa Eugènia i Salt, o la via verda cap a Quart van ser de les zones més concorregudes a la ciutat de Girona. A la ciutat de Figueres, el parc Bosc es va omplir de gent, així com el camí que porta fins al castell de Sant Ferran.

A Banyoles, el passeig de l'Estany va registrar ahir diumenge una notable afluència de persones que van aprofitar, després d'un dissabte gris i plujós, el bon temps per sortir a passejar o anar amb bicicleta per l'entorn de l'Estany i també pels límits territorials amb el municipi veí de Porqueres.

Amb un compliment majoritari de les restriccions derivades de la pandèmia, molts banyolins i banyolines van sortir a l'aire lliure per esbargir-se en espais naturals diversos com ara el parc de la Draga, el puig Clarà i el de Sant Patllari, la ruta dels aiguamolls de la Puda o el paratge de les Estunes. Al front d'Estany, on encara continua la restricció del pas de vehicles els caps de setmana, nombroses famílies ocupaven els principals vials a peu, amb bicicletes o patins. En tota la zona de l'Estany i per la prohibició d'obrir bars i restaurants, només restava obert un petit quiosc que oferia, amb gran èxit de demanda, begudes i entrepans en format exclusiu de take away.

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit