Zankyou, fa pocs dies, va donar a conèixer els guanyadors dels premis Ziwa (Zankyou International Wedding Awards) que atorga als millors professionals de la indústria dels casaments. Sweet Dreams Productions va resultar guanyadora dels premis Ziwa en la categoria d'animació. En el certamen van participar més de cent mil proveïdors d'arreu del món i més de 17.000 a escala nacional. A Espanya, Zankyou va atorgar 694 premis dels quals 136 havien estat seleccionats per un jurat.

«Aquest any més que mai, es reconeix el treball i esforç per part de tots els professionals que han patit una dura situació, però el seu esforç, dedicació i passió per la seva feina els ha permès ajudar parelles de tot el món», ha assenyalat Guillermo Fernández-Riba CEO de Zankyou.

Ha afegit: «Aquests premis suposen el reconeixement a l'esforç dels professionals nupcials durant l'any. Són els únics premis de professional a professional».

El jurat de Ziwa 2020 està format per Imagina tu boda, el Sofà Groc, Lara Cos, Weddings love, Lidia Ruiz, Bianca Weddings, Fit for weddings, Miadreamer, Vintage Bodas i MC Event Planners.

Es tracta d'empreses reconegudes a escala nacional i amb una àmplia experiència en el món de les bodes, la qual cosa els atorga un criteri expert a l'hora de lliurar aquests premis especials per a proveïdors. Voten les empreses i també les parelles de nuvis.

Sweet Dreams Productions és una empresa ubicada a les Preses. Són especialistes en espectacles musicals. A més de casaments, organitzen festes majors, festes privades i grans festivals.