Uns lladres, abans-d'ahir, van entrar a robar a una casa del barri de les Fonts. Els veïns es van adonar de la presència dels lladres al voltant de les 19.30, quan ja era fosc, i van avisar el propietari. La casa afectada està situada al carrer Tramuntana. És un carrer sense sortida, situat al costat d'una zona de camps de conreu.

Els veïns del barri es queixen de poca vigilància al barri i valoren el lector de matrícules fa poc instal·lat per l'Ajuntament d'insuficient. Ells voldrien més presència dels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal.

Des de fa temps, els veïns s'han organitzat en un grup de WhatsApp i quan veuen alguna presència o actitud anormal es comuniquen. El problema el tenen en el fet que les cases estan situades a la perifèria del nucli urbà d'Olot i estan voltades de camps de conreu i de bosc.

Des d'aquests llocs, els lladres poden arribar per camins forestals, amagar-se i vigilar les entrades i sortides dels veïns. Normalment són lladres que quan senten la proximitat d'alguna persona s'amaguen. Pel febrer d'aquest any, els veïns es van reunir amb l'Ajuntament i representants dels cossos policials per tal de plantejar-los la situació.