Els Mossos d'Esqudra van localitzar ahir el cadàver d'un persona en un bosc proper al barri de l'Hostal del Sol d'Olot. Tot i que el cos encara no està identificat, el cos investiga si es tracta de Pere Busquets, un home de 82 anys que va desaparèixer fa un mes i mig.

Tot i que la recerca es va aturar dies després de l'avís, les unitats d'investigació i canina dels Mossos d'Esquadra i ahir van poder localitzar el cos, que estava en avançat estat de descomposició, en un bosc proper a la casa on vivia Pere Busquets.

Tot i això, s'haurà d'esperar a les investigacions policials per confirmar si es tracta del veí d'Olot. Busquets va ser vist per última vegada el dimarts, dia 6 d'octubre, però la família no en sabia res des de diumenge anterior. Busquets sortia a caminar cada dia i no se li coneixen problemes de salut.

Al veí del barri de l'Hostal del Sol el van arribar a buscar 45 dotacions amb 11 vehicles, grups especials, grups de rescat de muntanya, unitats subaquàtiques i mitjans aeris que van arribar fins a Sant Joan les Fonts.