Un home de 84 anys ha mort aquest matí en un incendi

A la víctima, se li ha encès la roba mentre estava a la cuina, ha demanat ajut al balcó, però els serveis d'emergències ja l'han trobat sense vida.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de nou al carrer de la Trinitat, l'home vivia a la primera planta d'un bloc de tres pisos.

Un testimoni ha alertat al telèfon d'emergències que tenia la roba encesa i que demanava ajuda.

A lloc s'hi han desplaçat els Bombers amb cinc dotacions, el SEM, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra amb quatre patrulles.

Quan els efectius d'extinció d'incendis han arribat han comprovat que no hi havia foc a l'habitatge sinó que només havia patit cremades mortals l'home.

Els efectius d'emergències no han pogut fer res per salvar-lo perquè en arribar ja han trobat l'home sense vida.

La víctima, segons apunten les primeres hipòtesis, s'hauria cremat accidentalment, ja que han trobat els fogons de la cuina encesos.

Les flames li han agafat la roba i posteriorment el cos.

L'home d'edat avançada viuria sol al pis i té una cuidadora, però aquesta no arribava fins cap a les nou del matí. Es dóna el cas que tenia mobilitat reduïda i problemes de visió.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Ripoll estan al capdavant de la investigació.

Aquest és el segon incendi mortal a la capital del Ripollès en pocs dies. La setmana passada un home va morir després d'intentar teure's la vida. La seva dona és qui es va adonar del foc però ja no se li va poder salvar la vida tots i els intents de reanimar-lo.

Vídeo a les xarxes

L'ajuntament de Ripoll ha informat a través de les xarxes socials que algú ha gravat l'incendi mortal d'aquest matí i demana que la gent no ho difongui a Internet, com ja hauria passat. Demanen que es respecti a la família i al difunt