L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró ha presentat recentment els principals resultats de les enquestes realitzades sobre una possible pacificació de vehicles en de les avingudes de s'Agaró i del Cavall Bernat de Platja d'Aro que ha vinculat mitjançant procediments diversos. Dels resultats, en destaca el fet que l'Ajuntament vulgui impulsar un projecte de pacificació de les avingudes és positiva majoritàriament (66,09%). Amb relació a la valoració del trasllat de les places d'aparcament del centre a altres zones del municipi ha estat positiva en un 58,90%, que són els que han considerat adequada la nova oferta de places gratuïtes.

Els empadronats majors de 16 anys han pogut omplir una enquesta en línia o en paper del 28 d'octubre al 15 de novembre on valoraven tant l'experiència del tancament temporal de les avingudes del centre durant l'estiu de 2020, com de les seves preferències de futur; i també els explotadors d'activitats econòmiques o propietaris no empadronats (481 conjuntament, el 4,63% del cens convocat).

L'opinió dels visitants s'ha recollit en un estudi més ampli de la Universitat de Girona (469 enquestes). El conjunt dels resultats es publiquen en obert per a tota ciutadania, l'empresariat i els grups polítics municipals.