01 de desembre de 2020
01.12.2020
Diari de Girona

La Creu Roja engega una campanya de recollida de joguines a Blanes

30.11.2020 | 23:43
La Creu Roja engega una campanya de recollida de joguines a Blanes

L'Assemblea de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa ha encetat aquest passat cap de setmana la vint-i-vuitena Campanya de Joguines recollint regals de cara a Nadal. Al llarg del matí de dissabte es van repartir entre diversos comerços que col·laboren en la campanya unes caixes identificades amb cartells de la campanya perquè tothom qui vulgui pugui deixar-hi joguines. A la tarda, també es va instal·lar una parada informativa, a la plaça Verge Maria de Blanes, per recollir-hi joguines, al mateix temps que s'explicaven a la gent els detalls de la campa­nya solidària.
Els punts de recollida estan situats en diverses botigues i establiments del centre de Blanes, i estaran actius només durant aquesta setmana, del 30 de novembre al 5 de desembre, coincidint amb els horaris d'obertura dels establiments. Creu Roja Joventut recorda que cal que les joguines siguin noves, no bèl·liques ni sexistes.
Els establiments que col·laboren com a punts de recollida de la Campanya de Joguines són: Metròpolis, Liberty, Biscuter, Llagurt, Nutt Store, Alemany, Sabateria Sagrera, Raval Llenceria, Cocco Beauty, Pesca Salada, Esports Perpinyà 1 i 2, Galeria d'Art l'Arcada, i l'Escola de Dansa Daina. Aquesta acció està recolzada per l'Associació de Botiguers de Blanes Centre, i és el tercer any consecutiu que s'ha posat en marxa.
El proper dissabte 5 de desembre es tornarà a instal·lar la parada de recollida de joguines al mateix indret: la plaça Verge Maria de Blanes, a tocar del carrer Raval, des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit