L'alcalde de Lloret de Mar, Lloret de Mar,Jaume Dulsat al Parlament a les comarques gironines. Divendres passat es van dur a terme les votacions de forma telemàtica, i Dulsat va obtenir el suport d'un 91% dels associats, mentre que va rebre un 1,5% de vots negatius i l'abstenció es va situar en un 6,5%.

En saber que els associats del partit havien ratificat la seva candidatura, Dulsat es va mostrar «molt agraït» pel «suport i confiança rebuts». «Tenim al davant el repte d'articular una candidatura centrada a donar resposta a les necessitats presents i futures dels giornins i gironines», va indicar.

Per la seva banda, la presidenciable del PDeCAT, Àngels Chacón, va voler felicitar el cap de llista gironí: «Enhorabona, Jaume. Un plaer compartir aquest objectiu amb tu a les terres de Girona. Estic convençuda que, amb tu, aquest projecte que iniciem no farà més que créixer».

Dulsat és alcalde de Lloret des de l'any 2015, diputat provincial i vicepresident del Patronat de Turisme de la Costa Brava.