L´actual alcalde de Celrà, Dani Cornellà, serà el cap de llista de la CUP a Griona en les eleccions catalanes del 14 de febrer. La formació independendista va proposar ahir a la seva militància que Cornellà, amb Montserrat Vinyes com a número dos, encapçali la llista i ara els militants podran ratificar la proposta telemàticament fins aquest dimecres a la nit. Posteriorment es faran públics els resultats definitius.

Pel que fa a la resta de províncies, la CUP proposa que Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant encapçalin la seva llista per Barcelona el 14-F. En un comunicat, la formació ha explicat que plantegen unes llistes «transversals i d´experiència municipalista» en una candidatura «sòlida, plural i amb un projecte il·lusionant». Han concretat que Sabater seria la presidenciable malgrat que Guanyem Catalunya i la militància de la CUP encara han de ratificar l´acord. La posició 4 i 5 les ocuparien Xavi Pellicer i Basha Changuerra.

L´actual diputada de la CUP Maria Sirvent aniria a la setena posició. Laia Estrada, Pau Juvillà i l´esmentat Dani Cornellà seran els caps de llista a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona, respectivament.