Marlon Veitl ha sigut nomenat nou president de Costa Brava Hotels de Luxe (CBHL), l'associació que aplega 17 hotels de 5 i 4 estrelles situats a diverses poblacions de les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. El nou responsable de la marca CBHL, que agafa el relleu de Xavier Rocas -director de l'hotel Mas de Torrent-, forma part de la tercera generació Veitl a l'hotel Vistabella, un hotel boutique romàntic de 34 habitacions i 5 estrelles situat a primera línia de mar a la població de Roses

Marlon Veitl (Figueres, 1984) prové d'una família estretament lligada a l'hostaleria i a la Costa Brava. Net dels fundadors de l'hotel Vistabella -creat el 1963-, s'ha forjat com a persona i professional veient créixer aquest luxós establiment de Roses. A 16 anys, va començar com a cambrer del restaurant El Pirata i paral·lelament ajudava a la cuina del restaurant Els Brancs. De fet, en acabar els estudis de Batxillerat als EUA, es va convertir en l'encarregat del primer i en el maître del segon.

En acabar la temporada, Veitl va viatjar a Bèlgica per formar-se en cuina i va estar uns mesos treballant en un restaurant de dues estrelles Michelin. Més tard, va estudiar la carrera universitària d'Empresarials i Hostaleria a Suïssa, i ja el 2009 es va centrar en la gestió de l'hotel Vistabella juntament amb el seu germà René.