Ajuntaments i consells comarcals ja han començat a instal·lar mòduls prefabricats als CAPs de Fornells de la Selva, Peralada, Vilafant, Torroella de Montgrí i Olot per tal de separar l'activitat ordinària de la relacionada amb el coronavirus. En el cas de la capital garrotxina, els mòduls s'han comença a instal·lar durant l'última setmana i es preveu que entrin en funcionament passat Nadal. Aquests mòduls se sumaran als catorze que instal·larà properament el Departament de Salut arreu de la regió sanitària.

L'objectiu és que en aquests espais s'hi concentri tota l'activitat dels centres d'atenció primària (CAP) relacionada amb la covid-19, com ara l'extracció de mostres per a PCR o l'atenció de pacients amb simptomatologia compatible amb el coronavirus.

Els catorze nous mòduls que instal·larà Salut arribaran entre els mesos de gener i febrer i s'ubicaran als CAPs de Cassà de la Selva, Alfons Moré de Salt, Can Gibert del Pla de Girona, Ernest Lluch i Josep Masdevall de Figueres, Banyoles, Doctor Joan Vilaplana de Girona, Roses, Blanes-2, Moisès Broggi (l'Escala), Tordera, Sant Feliu de Guíxols, Canet de Mar i Llagostera, segons ha informat el Departament.